ALEX SNIPE

Guest Artist (oktober 2021)

Blij mogen we jullie mededelen dat Alex Snipe uit Polen ons team zal versterken in oktober 2021. Momenteel zijn er nog maar een aantal plekjes beschikbaar, namelijk; 12, 13, 14 en 15 oktober. Wordt jij enthousiast van Alex zijn portfolio? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. Vol is vol!

VLADIMIR

Tattoo Artist

Hello! Mijn naam is Vladimir. Ik ben, met 13 jaar ervaring, een professionele snelwerkende tattoo artist. Ik ben allround, dol op realisme, maar bedreven in elke stijl. Ik weet hoe we het beste uit jouw idee kunnen halen. "Create an unique piece of art!"

ANGELIQUE

Eigenaresse en Floor Manager

Hi! Mijn naam is Angelique, eigenaresse en floor manager van Tatu For You. Sinds kleins af aan hebben tattoos mij enorm geïntrigeerd en heb ik vele tattooshops en conventies bezocht. Na bijna vijftien jaar ondernemer te zijn geweest in een andere branche gaat nu mijn droom in vervulling…mijn eigen tattooshop! Ik heb er ontzettend veel zin in en ga van Tatu For You een tattooshop maken waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en sfeer de belangrijkste pijlers zullen zijn. Hopelijk tot snel! Gr. Angelique

tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs
tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs

YANA

Guest Artist

Yana Sulina uit Oekraïne is, samen met haar man Alex, onze vaste buitenlandse gast tatoeëerder. Ze is waanzinnig goed in onder andere realisme in zowel black and grey als in kleur. Ze zal meerdere keren per jaar aan het werk zijn in onze shop en werkt graag samen met ons vaste Tatu For You team. Heb je interesse om door haar getatoeëerd te worden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

ALEX

Guest Artist

De sympathieke Alex Kozak komt vanuit Oekraïne met zijn Yana mee naar Nederland om regelmatig deel uit te maken van ons team. Wil jij een tattoo in kleur, dan is hij de ideale tatoeëerder voor jou. Neem contact met ons op en wij helpen je verder...