ANGELIQUE

Eigenaresse en Floor Manager

Hi! Mijn naam is Angelique, eigenaresse en floor manager van Tatu For You. Sinds kleins af aan hebben tattoos mij enorm geïntrigeerd en heb ik vele tattooshops en conventies bezocht. Na bijna vijftien jaar ondernemer te zijn geweest in een andere branche gaat nu mijn droom in vervulling…mijn eigen tattooshop! Ik heb er ontzettend veel zin in en ga van Tatu For You een tattooshop maken waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en sfeer de belangrijkste pijlers zullen zijn. Hopelijk tot snel! Gr. Angelique

ELINE

Floor Manager

Hoi, mijn naam is Eline en ik ben het vaste aanspreekpunt bij Tatu For You. Naast dat ik de tattoo artists help waar nodig, ben ik er volledig voor jou als klant. Ik plan jouw afspraak in, ontvang je als je de shop bezoekt, zorg voor gezelligheid en koffie of thee en ben er voor al jouw vragen!!! Ik ben erg sociaal ingesteld en mijn missie is om ieders bezoek aan de Tatu For You shop als heel prettig te laten ervaren. Zie ik je snel?

VLADIMIR

Tattoo Artist

Hello! Mijn naam is Vladimir. Ik ben, met 13 jaar ervaring, een professionele snelwerkende tattoo artist. Ik ben allround, dol op realisme, maar bedreven in elke stijl. Ik weet hoe we het beste uit jouw idee kunnen halen. "Create an unique piece of art!"

JOSEFIEN

Tattoo Artist

Hi, I'm Josie! Op het moment is mijn stijl vooral grafisch, maar ik werk aan constante ontwikkeling in verschillende stijlen. Deze verschillende stijlen combineer ik vaak, zodat het ontwerp voor zichzelf spreekt. Jij als klant komt met een idee en ik werk dat creatief en beeldend uit tot een tattoo die een verrijking is van de persoon zelf. Een toevoeging aan het lichaam! Everybody has a story, let me help you tell it!!!

JAYA

Tattoo Artist

Hi! Mijn naam is Jaya en ik tatoeëer nu zo'n 7 jaar. Toen ik 15 was vroeg mijn vader of ik hem wilde tatoeëren en zo is mijn passie voor tatoeëren begonnen. De stijl die ik graag zet is dotwork, linework en minimalistische tattoo's. Natuurlijk sta ik open voor jouw idee, teken ik graag, dus samen komen we tot jouw perfecte nieuwe tattoo. Ik ben iedere vrijdag aanwezig bij Tatu For You, dus kom langs of plan je afspraak!

MARIO

Guest Artist

In februari zal Mario uit Madrid voor twee weken naar Nederland afreizen om bij Tatu For You aan de slag te gaan. Zijn portfolio laat zijn capaciteiten en stijl zien. Je kunt nu al een afspraak inplannen om door Mario getatoeëerd te worden, want vol is vol!

REINALDO

Guest Artist

Voor april staat Reinaldo uit Barcelona als gast tatoeëerder ingepland. Deze enthousiaste en spontane Spanjaard heeft vele jaren ervaring en kijkt ernaar uit om voor een aantal weken deel te zijn van het Tatu For You team.
Wil jij alvast een afspraak bij hem inplannen dan kan dat!! Neem contact op via het contactformulier op deze website.