VALERIA

Guest Artist (13-26 april 2022)

We kijken er ontzettend naar uit om guest artist Valeria in april dit jaar te mogen verwelkomen in onze shop. Deze dame is een ware pro in haar style en een veel gevraagd tattoo artist in haar geboorteland. Bekijk snel haar portfolio hier op de website om te zien of dit is waar je naar op zoek bent. Wil je ook door haar getatoeëerd worden? Wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar enkele plekjes beschikbaar!

VLADIMIR

Tattoo Artist

Hello! Mijn naam is Vladimir. Ik ben, met 14 jaar ervaring, een professionele snelwerkende tattoo artist. Ik ben allround, dol op realisme, maar bedreven in elke stijl. Ik weet hoe we het beste uit jouw idee kunnen halen. "Create an unique piece of art!"

ANGELIQUE

Eigenaresse, piercer, floor manager

Hi! Mijn naam is Angelique en ik ben sinds twee jaar eigenaresse van Tatu For You. Voor alle geïnteresseerden en klanten ben ik het aanspreekpunt. Daarnaast kan je bij mij terecht voor piercings en het verwijderen van tattoos middels lasertechniek. Met veel passie en plezier run ik deze tattoo- en piercingshop. Heb jij vragen of wil je een afspraak maken bij een van de tatoeëerders of bij mij? Neem dan contact op via WhatsApp of e-mail.

tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs

JAYA

Tattoo Artist

Hoi! Mijn naam is Jaya en ik ben tattoo artist sinds 9 jaar. Naast mijn vaste baan zet ik nog steeds graag tattoos. Regelmatig ben ik op zaterdag bij Tatu For You te vinden. Heb je interesse om door mij getatoeëerd te worden? Neem dan contact met de shop op voor het maken van een afspraak!

ALEX SNIPE

Guest Artist (nog geen nieuwe datums bekend)

Alex Snipe uit Polen zal binnenkort ons team voor een aantal weken versterken. Zodra bekend is wanneer dat zal zijn, dan maken we dat hier en op onze socials bekend.

tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs

YANA

Guest Artist (nog geen nieuwe datums bekend)

Yana is een van onze vaste gast tatoeëerders uit het buitenland. Samen met haar man Alex komt zij regelmatig vanuit Oekraïne naar Nederland om bij ons waanzinnige mooie tattoos te zetten. Hopelijk mogen wij dit koppel snel weer verwelkomen om de mooiste creaties te leveren.

ALEX

Guest Artist (nog geen nieuwe datums bekend)

De sympathieke Alex Kozak komt vanuit Oekraïne met zijn Yana mee naar Nederland om regelmatig deel uit te maken van ons team. Wil jij een tattoo in kleur, dan is hij de ideale tatoeëerder voor jou. Neem contact met ons op en wij helpen je verder...