MARIO

Guest Artist

Met trots kunnen we jullie mededelen dat we binnenkort een waanzinnig goede gast tatoeëerder uit Bulgarije mogen ontvangen. Zijn naam is Mario Canev en hij behoort absoluut tot de top, wereldwijd! Mario zal een week lang ons team versterken en daardoor is er plek voor zes dagsessies bij hem. Dus als je door hem getatoeëerd wilt worden, dan moet je er snel bij zijn.....want vol is vol!!!

 

tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs

VLADIMIR

Tattoo Artist

Hello! Mijn naam is Vladimir. Ik ben, met 13 jaar ervaring, een professionele snelwerkende tattoo artist. Ik ben allround, dol op realisme, maar bedreven in elke stijl. Ik weet hoe we het beste uit jouw idee kunnen halen. "Create an unique piece of art!"

NICKY

Tattoo Artist

Hey! Mijn naam is Nicky, tatoeëerder met 14 jaar ervaring. Mijn favoriete stijlen zijn realisme en surrealisme. Van kleine portretten tot grote gedetailleerde projecten. Ik ben zeer gedreven om elk detail in jouw tattoo te verwerken en de tattoo tot leven te laten komen. Wil jij een tattoo die hoofden doet keren? Neem contact met ons op en wij maken jouw droom tattoo realiteit!!!

 

tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs

YANA

Guest Artist

Yana Sulina uit Oekraïne is, samen met haar man Alex, onze vaste buitenlandse gast tatoeëerder. Ze is waanzinnig goed in onder andere realisme in zowel black and grey als in kleur. Ze zal meerdere keren per jaar aan het werk zijn in onze shop en werkt graag samen met ons vaste Tatu For You team. Heb je interesse om door haar getatoeëerd te worden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

ALEX

Guest Artist

De sympathieke Alex Kozak komt vanuit Oekraïne met zijn Yana mee naar Nederland om regelmatig deel uit te maken van ons team. Wil jij een tattoo in kleur, dan is hij de ideale tatoeëerder voor jou. Neem contact met ons op en wij helpen je verder...

tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs
tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs

ANGELIQUE

Eigenaresse en Floor Manager

Hi! Mijn naam is Angelique, eigenaresse en floor manager van Tatu For You. Sinds kleins af aan hebben tattoos mij enorm geïntrigeerd en heb ik vele tattooshops en conventies bezocht. Na bijna vijftien jaar ondernemer te zijn geweest in een andere branche gaat nu mijn droom in vervulling…mijn eigen tattooshop! Ik heb er ontzettend veel zin in en ga van Tatu For You een tattooshop maken waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en sfeer de belangrijkste pijlers zullen zijn. Hopelijk tot snel! Gr. Angelique

ELINE

Floor Manager

Hoi, mijn naam is Eline en ik ben het vaste aanspreekpunt bij Tatu For You. Naast dat ik de tattoo artists help waar nodig, ben ik er volledig voor jou als klant. Ik plan jouw afspraak in, ontvang je als je de shop bezoekt, zorg voor gezelligheid en koffie of thee en ben er voor al jouw vragen!!! Ik ben erg sociaal ingesteld en mijn missie is om ieders bezoek aan de Tatu For You shop als heel prettig te laten ervaren. Zie ik je snel?

tatu-for-you-tattoo-piercing-shop-berkel-rodenrijs