WIE BEN IK?

Mijn naam is Angelique Ammerlaan en ik werk onder de naam Pierced by Angie.

Na 15 jaar als personal trainer in mijn eigen studio te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik in 2020 de tattooshop Tatu For You begonnen. Het begon met tattoos, maar inmiddels bied ik nu alleen nog piercings en laserbehandelingen voor het verwijderen van tattoos.

Een blije klant die met een mooie nieuwe piercing de deur uit gaat maakt mij heel blij, maar ook een tattoo verwijderen waar iemand niet meer blij mee is geeft me heel veel voldoening. Ik heb veel passie voor mijn vak!

Ik werk alleen en dat betekend dat wanneer je hier een afspraak hebt of contact opneemt je altijd met mij te maken zal hebben.

Binnenkort start ik met het zetten van medicinale daith piercings bij mensen met fysieke of mentale klachten als migraine, hoofdpijn, angstklachten, allergie├źn, depressie, fibromyalgie, slaapstoornis, chronische vermoeidheid, long covid, obesitas, enz.

Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan op Instagram en/of Facebook.

En je meer informatie over piercings of laserbehandelingen, dan kan je op twee manieren contact met me opnemen. Je kan me een WhatsApp berichtje sturen op telefoonnummer 06-29152141. Het is echter niet mogelijk om me telefonisch te bereiken op dit nummer. Of je stuurt me een mailtje naar info@tatuforyou.com

Een afspraak maken kan je zelf online doen door te klikken op de button en binnen een paar stappen staat jouw afspraak gepland.

Tot snel!

Groetjes, Angelique
Pierced by Angie