Welke werkwijze hanteert Tatu For You?

Als je interesse hebt om jouw tattoo bij Tatu For You te laten zetten, neem je contact op via het contactformulier op deze site of je komt bij de shop langs. De tattoo artist naar keuze zal samen met jou je wensen doorspreken en vervolgens een ontwerp maken. Als het ontwerp naar tevredenheid is, gaan we een afspraak inplannen.

Voordat er getatoeëerd gaat worden zullen we eerst samen de algemene voorwaarden, risico’s en nazorg instructies doornemen. Je vult een toestemmingsformulier in en dan kunnen we aan de slag.

De nazorg instructies krijg je op papier mee naar huis om daar alles nog eens goed te kunnen doorlezen. Tevens krijg je een zalf mee om je tattoo tijdens het herstel mee te verzorgen.

Tevens gelden er een aantal huisregels, namelijk; eten en drinken is alleen toegestaan in de “lounge” en niet op de werkvloer waar getatoeëerd wordt, kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan en alcohol/roken/drugs uiteraard ook niet!! Neem je iemand mee, dan kan deze persoon in de “lounge” wachten tot je klaar bent en over de balie een kijkje nemen hoe het ervoor staat.